Belangrijke informatie over je abonnement

Beste Familyware gebruiker,

Het is al weer enige tijd dat je wat van ons hebt gehoord. Eerlijk gezegd is er ook niet zo veel gebeurd de afgelopen periode. Dat gaat veranderen. De verandering van betalingsverkeer zal ook gevolgen hebben voor de werking Familyware. Dat betekent goed nieuws en slecht nieuws.

Het slechte nieuws?

Niet alle functionaliteit zal worden gecontinueerd. In de komende weken zullen we hier meer info over geven. Het foto album zal zeker niet worden gecontinueerd.

Het goede nieuws?

Er komt een nieuwe versie van Familyware, die extra functionaliteit zal bevatten!

Familyware gaat straks over in Yuki Family

In de komende maanden zullen we deze nieuwe versie ontwikkelen. De basis zal worden gevormd door Yuki. Niet zo gek want Yuki is ooit ontstaan uit Familyware.


Door deze basis zal er extra functionaliteit beschikbaar komen en zal er permanente doorontwikkeling voor Familyware zijn.


We streven er naar alle Familyware gebruikers voor het einde van dit jaar over te zetten op Yuki!


Blijf op de hoogte via onze Google+ Community!

Vanaf nu zullen we je maandelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ongetwijfeld zul je wel wat vragen hebben. Hiervoor zijn we een Google+ community gestart waar vragen aan Familyware worden beantwoord en gebruikers idee├źn kunnen uitwisselen. Via onderstaande button kun je de Google+ community bekijken en volgen!